Szolgáltatások

Szolgáltatások

A CONTROFLEX Kft. több, mint 25 éves működése és munkatársainak 35 éves szakmai tapasztalatai révén a magyarországi gázelemző szakma jelentős tényezőjévé vált. Ezt támogatja a komplett szervizháttér és a minőségi raktárkészlet is. Szolgáltatásaink teljeskörűek: gázmintavétel, gázelőkészítés, technológiai és emissziós gázelemzés és az ehhez kapcsolódó adatgyűjtés és - feldolgozás területén a tervezéstől a telepítésen át, a garanciaidő alatti és utáni javításig - karbantartásig.

A nagy szervezetekkel szemben a CONTROFLEX Kft. jelentős piaci piaci előnyei: rugalmasság, az ügyfelekkel fenntartott személyes kapcsolatok, a teljes szervizháttér, több évtizedes szakmai tapasztalatok, folyamatos szakmai képzések

Szolgáltatásink minőségéről meggyőződhet a folyamatosan bővülő referencialista információi alapján, kollégáink szakmai kompetenciáját pedig ellenőrizheti a képzési dokumentumok alapján.

A fentieknek megfelelően szolgáltatási területek a következőek, melyekről részletesebb információt talál a kapcsolódó termékcsaládok alatt:

ipari mérés, adatgyűjtés
automatizálás
technológiai, emissziós és más környezetvédelmi gázelemzés és kapcsolódó fizikai paraméterek mérése
komplett gázelemző rendszerek telepítése, rendszertervek készítése
emissziós adatgyűjtés
célorientált számítástechnikai fejlesztés,
műszerfejlesztés és -gyártás
kereskedelem (alkatrészek, kiegészítők és elemzők, adatgyűjtők és részegységei)
karbantartás
garanciális és garancián túli szerviz
alkatrész és felhasználási anyag szállítás
gázelemző kalibrálás
Vissza